Welcome to LODZFORUM — будь в центре событий!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Ask question

Ask questions and get answers from our community

Answer

Answer questions and become an expert on your topic

Обратная связь

Contact the site administrator directly.

Groups

Just like Facebook join them and enjoy.

VadimVadim является проверенным участником.

Админ
Команда форума
Оплачено
Уровень
0

Реакции
598
Баллы
93
Награды
4
Веб-сайт
lodzforum.eu
Почему в транспортах Лодзи летом не включают кондиционер, а зимой – включают

Городской транспорт Лодзи — одна из важнейших частей городской инфраструктуры, обеспечивающая удобные передвижения для тысяч жителей и туристов. Но многие пассажиры замечают парадокс: кондиционеры, которые можно увидеть в современных трамваях и автобусах, не всегда работают должным образом, особенно когда они наиболее нужны. Летом, когда жара в транспорте становится невыносимой, кондиционеры часто остаются выключенными, а зимой, когда морозно, они неожиданно включаются. Давайте разберемся, в чем может быть причина такого феномена.

Почему летом кондиционеры не работают?🤔

PoisonEwcia666PoisonEwcia666 является проверенным участником.

Ewcia
Команда форума
Оплачено
Уровень
0

Реакции
361
Баллы
63
Награды
4
Веб-сайт
lodzinfo.online
Cześć. Dziękuję ci Vadim za ten post. Trafiłeś w punkt z zapytaniem, dlaczego w łódzkim MPK klimatyzacja nie działa prawidłowo albo nie jest prawidłowo obsługiwana. Ja też się nad tym zastanawiam. Ostatnio jechałam w tramwaju, w którym klimatyzacja była nastawiona na pełną moc. Na zewnątrz tego dnia panował ziąb. Oczywiście bardzo mnie przewiało i byłam chora. Latem natomiast nie raz musiałam znosić trudy upałów, ponieważ klimatyzacja nie działała. To co dzieje się w łódzkich tramwajach to absurd.

Ewgenia Glumak

Зарегистрированный
Не оплачено
Уровень
0

Реакции
7
Баллы
1
Награды
1
Witam wszystkich. Myślę, że ten problem istnieje już od dłuższego czasu i nikt go nie rozwiązuje. Nie tylko ludzie marzną, czekając na tramwaj lub autobus, ale także w środku jest zimniej niż na zewnątrz.

PoisonEwcia666PoisonEwcia666 является проверенным участником.

Ewcia
Команда форума
Оплачено
Уровень
0

Реакции
361
Баллы
63
Награды
4
Веб-сайт
lodzinfo.online
Witam wszystkich. Myślę, że ten problem istnieje już od dłuższego czasu i nikt go nie rozwiązuje. Nie tylko ludzie marzną, czekając na tramwaj lub autobus, ale także w środku jest zimniej niż na zewnątrz.
Witaj. To prawda, że nikt nie rozwiązuje tego problemu. Ludzie wsiadają do tramwaju, gdzie wieje i jest zimno jak w lodówce, ale nikt nie zwraca uwagi motorniczemu. Zawsze tak będzie, jeśli pasażerowie pozostaną bierni.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Сверху