LODZFORUM — будь в центре событий!

Это пример сообщения гостя. Зарегистрируйте бесплатный аккаунт сегодня, чтобы стать участником! После входа в систему вы сможете участвовать на этом сайте, создавая свои темы и сообщения, а также общаться с другими участниками через личный почтовый ящик!

• VELOREX

Польский рэп / хип-хоп проект
    Уличный звук • честные тексты • плотный бит

🎧 Слушать на Audius

Portugalia w Łodzi

Продается форум!

Хотите свой собственный форум без долгой подготовки и настроек? Этот готовый проект ждет вас! 🔥

• Полностью настроенный
  • Дизайн и структура уже готовы
  • Мгновенный старт — просто получите доступ

Заинтересованы? Все вопросы в личные сообщения ➡️

Серьезным покупателям — быстрый ответ гарантирован.

Hej! Jakie to miłe, że do naszego miasta zawitała niedawno Portugalia. Innymi słowy, otwarto kawiarnię inspirowaną tym ciekawym kulturowo krajem. Ola! de Nata mieści się na ulicy Narutowicza 35 i kusi zmysły zapachem kawy, słodyczą regionalnych ciasteczek, charakterystyczną ornamentyką wnętrza i nostalgiczną portugalską muzyką. Odkryłam to miejsce przypadkiem w drodze do domu. Kawiarnia ugościła mnie pyszną kawą americano i chrupiącym ciasteczkiem z budyniowym nadzieniem w środku, podając wszystko na ślicznym, dekoracyjnym talerzyku. To bardzo mnie pokrzepiło i wróciłam do domu w dobrym nastroju. Bardzo polecam to miejsce.IMG20260317100204.webpIMG20260317100551.webp

Hej! Jakie to miłe, że do naszego miasta zawitała niedawno Portugalia. Innymi słowy, otwarto kawiarnię inspirowaną tym ciekawym kulturowo krajem. Ola! de Nata mieści się na ulicy Narutowicza 35 i kusi zmysły zapachem kawy, słodyczą regionalnych ciasteczek, charakterystyczną ornamentyką wnętrza i nostalgiczną portugalską muzyką. Odkryłam to miejsce przypadkiem w drodze do domu. Kawiarnia ugościła mnie pyszną kawą americano i chrupiącym ciasteczkiem z budyniowym nadzieniem w środku, podając wszystko na ślicznym, dekoracyjnym talerzyku. To bardzo mnie pokrzepiło i wróciłam do domu w dobrym nastroju. Bardzo polecam to miejsce.Посмотреть вложение 509Посмотреть вложение 510
Brzmi jak świetne miejsce! 😊 Fajnie, że w Ola! de Nata można poczuć klimat Portugalii bez wyjeżdżania z miasta — kawa, słodkości i atmosfera tworzą razem idealny przystanek na chwilę relaksu. Dzięki za polecenie! ☕✨

Назад
Сверху